Пиво Микулин Бланш світле живе нефільтроване непастеризоване 4,5% 0,5л Розгорнути

Пиво Микулин Бланш світле живе нефільтроване непастеризоване 4,5% 0,5л

Микулин Микулин

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Микулинецький Бровар
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

28,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

BLANCHE
Спеціальне пиво, виготовлене з додаванням прянощів, в склад яких входять апельсин та коріандр. Пиво для гурманів, які шукають щось нове, особливе. Це пиво приємно п'ється, м'яке з тонізуючими властивостями. Новий сорт пива, який створений спеціально для любителів оригінальних смаків
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 41 ккал на 100г
Алкоголь 5.0%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоНефільтроване

Гордістю колективу є подарунковий варіант “Рідна Україна”, що розливається у дволітрові сифони, “Медове” та “Тернове поле” – в п’ятилітрові бочівки. У фірмових пляшках Ви можете скуштувати такі сорти пива: “Микулин”, “Троян”, “Тернове поле”, “Медове”, “Лагер”, “Новорічне”, “Українське” – темне, “Микулин 900”, “Radler”,  “Barley Wine” та “Безалкогольне”. Також пропонуємо Вам спробувати “Blanche” –  спеціальне пиво з прянощами. Також Ми варимо пиво “Kaltenberg” по ліцензії принца Люітпольда фон Баєрна і пиво Чеська Коруна по ліцензії чеських пивоварів.

Напишіть відгук

Пиво Микулин Бланш світле живе нефільтроване непастеризоване 4,5% 0,5л

Пиво Микулин Бланш світле живе нефільтроване непастеризоване 4,5% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.