Вино біле Коблево Мускат виноградне ординарне столове напівсолодке 12% 750мл Розгорнути

Вино біле Коблево Мускат виноградне ординарне столове напівсолодке 12% 750мл

KOBLEVO KOBLEVO

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник KOBLEVO
Вага за 0.5л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

63,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Вино виноградне напівсолодке біле. Неповторне вино, виготовлене з винограду європейських мускатних сортів, в тому числі Мускат Оттонель. У кольорі від світло-солом'яного до світло-золотистого виблискують теплі сонячні промені. Особливість цього вина – в гармонії ніжних цитронових тонів і тривалого післясмаку пелюсток чайної троянди
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 142 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.7л
ДодатковоНапівсолодке
АлкогольБіле вино

Вина та коньяк KOBLEVO – втілення класичних європейських традицій та унікальної щедрості української землі. Терруар виноградників KOBLEVO– м'який клімат, близькість моря та оптимальна кількість сонячних днів у році  дозволяє отримувати ідеальний виноград. Завдяки цьому KOBLEVO – це вина найвищої якості, які припадуть до смаку найдосвідченішим винним експертам усього світу.

Напишіть відгук

Вино біле Коблево Мускат виноградне ординарне столове напівсолодке 12% 750мл

Вино біле Коблево Мускат виноградне ординарне столове напівсолодке 12% 750мл

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.