Вино Коблево Reserve Мерло червоне сухе 0,75л Розгорнути

Вино Коблево Reserve Мерло червоне сухе 0,75л

KOBLEVO KOBLEVO

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник KOBLEVO
Вага за 0.5л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

104,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Чудова елегантність в тандемі з чарівною інтенсивністю аромату і багатством смаку роблять це вино незрівнянним шедевром. В ароматі розкриваються червоні ягоди і тертий мак, а м'який смак відрізняє помірна терпкість і неймовірна питкість
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 142 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.7л
ДодатковоСухе
АлкогольЧервоне вино

Вина та коньяк KOBLEVO – втілення класичних європейських традицій та унікальної щедрості української землі. Терруар виноградників KOBLEVO– м'який клімат, близькість моря та оптимальна кількість сонячних днів у році  дозволяє отримувати ідеальний виноград. Завдяки цьому KOBLEVO – це вина найвищої якості, які припадуть до смаку найдосвідченішим винним експертам усього світу.

Напишіть відгук

Вино Коблево Reserve Мерло червоне сухе 0,75л

Вино Коблево Reserve Мерло червоне сухе 0,75л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.