Мінеральна вода Моршинська негазована 6х1,5л Розгорнути

Мінеральна вода Моршинська негазована 6х1,5л

Моршинська Моршинська

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник IDS Group
Вага за 9 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

80,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Природна мінеральна вода «Моршинська» походить з Прикарпаття, з моршинської долини, що розташована в курортному регіоні поблизу східного схилу Карпатського хребта і оточена з усіх боків лісами. Моршинська вода є джерельною водою — однією із найцінніших серед природних вод. Вона самотужки прокладає собі шлях на поверхню землі і б’є природними джерелами на території курортної зони у букових лісах. На поверхні вода потрапляє у спеціальні водозбірні споруди — каптажі, які захищають джерела і воду від зовнішніх впливів. Територія безпосередньо біля джерел охороняється, і є закритою зоною санітарного контролю з обмеженим доступом сторонніх людей.
Склад продукту
Мінеральна вода, діоксид вугдецю
Калорійність 0 ккал/100 г
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм1.5л

За європейською класифікацією «Моршинська» — природна мінеральна вода. Це означає, що в процесі розливу води не відбувається жодних змін мінерального складу й фізичної структури води.
У 2000 році постановою Кабінету Міністрів України Моршинське родовище мінеральних вод віднесено до категорії унікальних

Напишіть відгук

Мінеральна вода Моршинська негазована 6х1,5л

Мінеральна вода Моршинська негазована 6х1,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.