Біфідосирок Danone Персик-Абрикос 170г Розгорнути

Біфідосирок Danone Персик-Абрикос 170г

Danone Danone

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Danone
Вага за 0.17 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

24,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 58 ккал на 100г
Термін зберігання
30 діб при +0°С +5°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Жирність3.2%

Danone в Україні працює з 1998. У 2006 придбано молокозавод «Родич» у Херсоні, який був осучаснений та перейменований у «Данон-Дніпро». З червня 2010 в результаті злиття компаній Danone і «Юнімілк», до переліку українських активів «Danone-Юнімілк» увійшли три заводи — «Данон-Дніпро», де випускається більше 80% продукції Danone, завод Галактон у Києві і «Кремез» - в Кременчуці. Компанія продає в Україні молочні продукти під торговими марками «Актімель», «Активія», «Растішка», «Даніссімо», «Danone», «Веселий пастушок», «Простоквашино», "ЙоПро", "Альпро", "Актуаль"

Напишіть відгук

Біфідосирок Danone Персик-Абрикос 170г

Біфідосирок Danone Персик-Абрикос 170г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.