Суміш на молочно-зерновій основі Малиш суха з гречаним борошном для дітей з 4 місяців 350г Розгорнути

Суміш на молочно-зерновій основі Малиш суха з гречаним борошном для дітей з 4 місяців 350г

Малиш Малиш

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Хорольський завод дитячих продуктів харчування
Вага за 0.35 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

69,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини до 1 року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром.
Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Без ГМО. Без глютена. Без пальмової олії.
Збагачено вітамінами
Склад продукту
Високоякісне коров’яче молоко незбиране нормалізоване по жиру (46,38 %), молочний цукор (21,24 %), борошно гречане (12,0 %), сахароза (цукрова пудра) (10,0 %), рослинна олія: кукурудзяна (8,93 %), низькооцукрена патока (мальтодекстрин) (1,2 %), антиоксидант (аскорбілпальмітат) (0,005%), регулятор кислотності (лимонна кислота) (0,0003%).Збагачено вітамінами (0,1847 %): біотин, А, D, Е, К, С, РР, В1, В2, В5, В6, ВC, В12; мінеральними речовинами (0,06%): залізо сірчанокисле, цинк сірчанокислий, мідь сірчанокисла, калій йодистий, натрію селеніт. Упаковано в захисному середовищі.
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняМолочна суміш

Нормативна документація розроблена і погоджена спеціалістами Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Мерзєєва НАМН України й перевірена Всеукраїнським державним науково-виробничим центром стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів «Укрметртестстандарт».
Особлива увага приділяється нагляду за якістю. Ретельний контроль виконується на кожному з етапів виробництва: від розробки рецептури до безпосереднього запуску. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009 та НАССР і сертифікована відповідно до вимог українського законодавства.
Жировий компонент продукції заводу складається із суміші молочного жиру і рослинних олій: кукурудзяної, рапсової, кокосової. Не використовується пальмова олія!
Під час виготовлення дитячих сумішей пильну увагу направлено на сировину, з якої виготовляємо продукцію. Саме тому, однією з умов під час придбання сировинних матеріалів, є віддаленість виробництва від міст-мільйонників. Закупівля сировини відбувається тільки у вітчизняних постачальників, перевірених часом. Це дає нам змогу створювати якісну продукцію за доступною ціною.

Напишіть відгук

Суміш на молочно-зерновій основі Малиш суха з гречаним борошном для дітей з 4 місяців 350г

Суміш на молочно-зерновій основі Малиш суха з гречаним борошном для дітей з 4 місяців 350г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.