Суха суміш Малютка молочна швидкого приготування від 12міс 350г Розгорнути

Суха суміш Малютка молочна швидкого приготування від 12міс 350г

Малютка Малютка

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Хорольський завод дитячих продуктів харчування
Вага за 0.35 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

76,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини до 1 року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром.
Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Без ГМО. Без глютена. Без пальмової олії.
Збагачено вітамінами
Склад продукту
Високоякісне коров’яче молоко незбиране та знежирене (63,19 %), цукрова пудра (11,0 %), молочний цукор (10,0 %), низькооцукрена патока (мальтодекстрин) (9,0 %), рослинна олія: кукурудзяна (5,3 %) або соняшникова (5,3 %) або кукурудзяна (2,65 %) та соняшникова (2,65 %). Збагачено вітамінами (0,14 %): біотином, А, D, Е, К, С, РР, В1, В2, В5, В6, ВС, В12, про-вітамінами (0,14 %): холіном, інозитом, L-карнітином, таурином, мінеральними речовинами (1,23 %): залізо сірчанокисле, цинк сірчанокислий, мідь сірчанокисла, калій йодистий, натрію селеніт
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняМолочна суміш

Нормативна документація розроблена і погоджена спеціалістами Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Мерзєєва НАМН України й перевірена Всеукраїнським державним науково-виробничим центром стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів «Укрметртестстандарт».
Особлива увага приділяється нагляду за якістю. Ретельний контроль виконується на кожному з етапів виробництва: від розробки рецептури до безпосереднього запуску. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009 та НАССР і сертифікована відповідно до вимог українського законодавства.
Жировий компонент продукції заводу складається із суміші молочного жиру і рослинних олій: кукурудзяної, рапсової, кокосової. Не використовується пальмова олія!
Під час виготовлення дитячих сумішей пильну увагу направлено на сировину, з якої виготовляємо продукцію. Саме тому, однією з умов під час придбання сировинних матеріалів, є віддаленість виробництва від міст-мільйонників. Закупівля сировини відбувається тільки у вітчизняних постачальників, перевірених часом. Це дає нам змогу створювати якісну продукцію за доступною ціною.

Напишіть відгук

Суха суміш Малютка молочна швидкого приготування від 12міс 350г

Суха суміш Малютка молочна швидкого приготування від 12міс 350г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.