Пюре овочеве Гербер Броколі без крохмалю і солі для дітей з 4 місяців 80г Розгорнути

Пюре овочеве Гербер Броколі без крохмалю і солі для дітей з 4 місяців 80г

Gerber Gerber

Нове

Загальна інформація
Країна походження США
Виробник Nestlé
Вага за 0.08 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

25,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Овочеві пюре Gerber є ідеальними для першого знайомства малюка із розмаїттям смаків. Адже перші відчуття нового смаку формують звичку до правильного харчування із раннього дитинства.
Склад продукту
Пюре з броколі (80%), вода питна (20%)
Без додавання цукру та крохмалю. Виготовлено без використання генетично модифікованих інгредієнтів, штучних консервантів, барвників та ароматизаторів
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
Пюре зберігати при температурі від +6° до +30°С, берегти від прямих сонячних променів. Відкриту банку зберігати в холодильнику. Після відкриття вжити протягом 48 годин. У разі відсутності хлопка під час відкривання банки споживати не можна

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняОвочеві консерви

Будьте впевнені – якщо на баночці написано «тільки кабачок», в ній дійсно міститься тільки кабачок, і нічого зайвого! Саме тому однокомпонентні пюре Gerber якнайкраще підходять для введення першого прикорму в раціон малюка.

Напишіть відгук

Пюре овочеве Гербер Броколі без крохмалю і солі для дітей з 4 місяців 80г

Пюре овочеве Гербер Броколі без крохмалю і солі для дітей з 4 місяців 80г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.