Зубна паста Blend-a-med 3D White Luxe Сяйво перлів 75мл Розгорнути

Зубна паста Blend-a-med 3D White Luxe Сяйво перлів 75мл

Blend-a-med Blend-a-med

Нове

Загальна інформація
Країна походження США
Виробник Procter & Gamble
Вага за 0.075 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

65,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність Це не їстівне!
Термін придатності
2 роки при +5°С +18°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Початковий рецепт був придуманий Гертою Хафер і в 1949 році переданий компанії Blendax. У 1951 році почалося виробництво Blend-a-Med - першої медичної зубної пасти в Німеччині. В цьому ж році було прийнято рішення заснувати на заводі Blendax в місті Майнці однойменний науково-дослідний центр, всередині якого був створений спеціальний відділ по розробці продуктів для профілактики захворювань зубів і порожнини рота, призначених для споживачів і стоматологів і розроблюваних силами власних дослідників.
У 1987 році компанія Procter & Gamble поглинула Blendax, в результаті чого склад Blend-a-Med був змінений. Він став ідентичний іншому продукту Procter & Gamble - зубній пасті Crest з підвищеним вмістом фтору, що випускається в США з 1955 року. Сьогодні зубна паста Blend-a-Med випускається в США під назвою Crest, а у Франції, Швеції, Великобританії та в деяких інших країнах під маркою Oral-B.
Поточний асортимент продуктів Blend-а-Med - це профілактичні та лікувальні зубні пасти, більшість продукції в даний момент проводиться на заводі в Німеччині відповідно до сучасних технологічних вимог. Кожен продукт проходить ряд обов'язкових клінічних випробувань в дослідницьких лабораторіях в Німеччині і США

Напишіть відгук

Зубна паста Blend-a-med 3D White Luxe Сяйво перлів 75мл

Зубна паста Blend-a-med 3D White Luxe Сяйво перлів 75мл

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.