Кава Paulig Classic мелена середньообсмажена 250г Розгорнути

Кава Paulig Classic мелена середньообсмажена 250г

Paulig Paulig

Нове

Загальна інформація
Країна походження Фінляндія
Виробник Oy Gustav Paulig Ab
Вага за 0.25 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

210,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Для одних любителів кави найпривабливіша риса Paulig Classic - горіхові нотки в смаку і ароматі. Інші цінують цей бленд за приємний післясмак. А об'єднує їх впевненість в тому, що незмінна якість Paulig Classic подарує улюблений смак кави в кожній чашці.
Paulig Classic - чудова кавова суміш з багатим і тривалим післясмаком. Ретельно відібрані зерна арабіки з Центральної Америки дарують напою багатий обволікаючий аромат з горіховими нотками
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Кава та чайМелена кава

Компанія спеціалізується на обжарці натуральної кави (65 % ринку Фінляндії на 2009 рік, цим напрямком займається дочірня компанія Gustav Paulig Ltd, виробництві рідкого шоколаду, спецій, продуктів етнічної кухні. Paulig Group веде діяльність на ринках Північної Європи, в країнах Балтії, в Україні і в Білорусі

Напишіть відгук

Кава Paulig Classic мелена середньообсмажена 250г

Кава Paulig Classic мелена середньообсмажена 250г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.