Швидка доставка свіжих продуктів
Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Roshen
Вага за 1 кг
В наявності
Попередження: Останні товари на складі!
Дата наявності:
Вжжжух! й ми вже
Шукаємо найдешевше
Збираємо найсвіжіше
Доставляємо найшвидше
М'яка молочна карамель з шоколадною начинкою
Склад продукту
цукор, продукт молокомісткий згущений [молоко знежирене згущене, цукор, замінник молочного жиру (негідрогенізована пальмова олія), лактоза], патока, начинка (18%) (цукор, какао терте, еквівалент какао-масла (пальмова олія, олія ши), какао-масло, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор "Ваніль"), олія кокосова, ароматизатор, сіль, барвники: Цукровий колер ІV амонієво-сульфітний, Екстракт паприки; емульгатор соєвий лецитин. Мінімальний вміст какао-продуктів у начинці: 29%. Може містити горіхи фундука, мигдалю. Поживна цінність на 100 г/g продукту: енергетична цінність – 1840 кДж/kJ (437 ккал/kcal); жири – 12,8 г/g; з них насичені жири – 8,8 г/g; вуглеводи – 77,7 г/g; з них цукри – 65,5 г/g; білки – 2,2 г/g; сіль – 0,19 г/g. Зберігати за температури(18±3)ОС і відносній вологості повітря не вище 75%.
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
12 місяців при +5°С +18С
Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.
Загальний обсяг виробництва становить 450 тис. тонн щороку, виторг — 800 млн. доларів. 2015 року галузеве видання Candy Industry опублікувало щорічний світовий рейтинг виробників кондитерських виробів, де Рошен зайняв 22-е місце, значно випередивши інших українських виробників кондитерських виробів — «Конті» та «АВК». Продукція представлена у 35 країнах світу
Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.