Філе стегна Epikur курчат-бройлерів охолоджене вагове Розгорнути

Філе стегна Epikur курчат-бройлерів охолоджене вагове

Epikur Epikur

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Epikur
Вага за 1 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

175,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Наше виробництво — це просторі пташники й доглянуті курочки, що зростають на натуральних рослинних кормах і чистій воді. Це свіже волинське повітря й перевірені європейські технології, що допомагають виробляти ніжне та якісне куряче м’ясо без використання стимуляторів росту та антибіотиків для профілактики. Нам не байдуже, і тому ми вирощуємо наших курочок на совість. Як для себе
Склад продукту
Філе стегна бройлера
Калорійність 138 ккал на 100г
Термін зберігання
4 доби при +0°С +4°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Ви обрали здорове життя і вивчаєте склад на пакованнях продуктів? Отже наважилися змінити раціон на користь здорового харчування та готувати вдома, і тепер тішитеся приємною звичкою, яка насправді не потребує багато часу або зусиль. Тому ви часто купуєте курочку: її так просто готувати, вона смачна й водночас дієтична. На нашому продукті зазначено склад — курятина й нічого зайвого. Ми витратили багато часу, щоб вирощувати курочку з натуральним смаком без хімії чи інших домішок. Ми вирощуємо курочок, тому що якісне куряче м’ясо — одна з найкращих можливостей налагодити здоровий та корисний раціон для всієї родини й перший крок до активнішого життя. Ми не вчимо бути щасливими, але надаємо сил змінювати життя на краще.

Напишіть відгук

Філе стегна Epikur курчат-бройлерів охолоджене вагове

Філе стегна Epikur курчат-бройлерів охолоджене вагове

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.