Крила Наша ряба Секрети шефа Барбекю курчати бройлера охолоджені Розгорнути

Крила Наша ряба Секрети шефа Барбекю курчати бройлера охолоджені

Наша Ряба Наша Ряба

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Миронівський хлібопродукт
Вага за 1 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

95,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Барбекю — традиційний американський спосіб приготування м’яса на грилі. Секрет крилець «Барбекю» у тому, щоб зберегти куряче м’ясо соковитим і м’яким, та підкреслити його смак натуральними спеціями: червоний перець, імбир, паприка, часник.
Склад продукту
Гомілка курча бройлера в маринаді
Калорійність 142 ккал на 100г
Термін зберігання
7 діб при +0°С +4°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

50% курячого м’яса промислового виробництва на сьогоднішній день належить ТМ «Наша Ряба», флагману у своїй категорії. Це свідчить про високу довіру до нашої продукції по всій Україні, а також за її межами.
ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» — абсолютний лідер українського ринку виробництва курятини, а також — найбільший експортер м'яса птиці

Напишіть відгук

Крила Наша ряба Секрети шефа Барбекю курчати бройлера охолоджені

Крила Наша ряба Секрети шефа Барбекю курчати бройлера охолоджені

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.