Майонез Чумак Провансаль 67% 300г Розгорнути

Майонез Чумак Провансаль 67% 550г

Чумак Чумак

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Delta Wilmar
Вага за 0.55 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

56,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Майонез Провансаль - класичний майонез з гострими нотками, виготовлений за традиційними рецептами кулинарів Провансу. Його яскравий смак зробить будь-яку страву неповторною і перетворить обід чи вечерю на справжню насолоду. Жирність 67%.
Склад продукту
Олія соняшникова рафінована дезодорована, вода питна, цукор білий, сіль кухонна, порошок яєчного жовтка, емульгатор - крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності - оцтова кислота, ароматизатор гірчичний, загущувач – ксантанова камедь, антиоксидант – кальцію динатрію ЕДТА, барвник натуральний– b-каротин. Без консервантів.
Калорійність 618 ккал на 100г
Термін зберігання
6 місяців при 0°С +18С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Жирність62%
СоусиМайонез

ПрАТ «Чумак» — виробник харчових продуктів зі штаб-квартирою в м. Каховка. Виробляє кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, консервовані овочі, макаронні вироби та смажене насіння

Напишіть відгук

Майонез Чумак Провансаль 67% 550г

Майонез Чумак Провансаль 67% 550г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.