Джин Gordon's 37,5% 0,7л Розгорнути

Джин Gordon's 37,5% 0,7л

Gordon's Gordon's

Нове

Загальна інформація
Країна походження Об'єднане Королівство
Виробник Diageo PLC
Вага за 0.7 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

470,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

За словами виробника, джин Gordon's потрійний дистильований і містить ягоди ялівцю, насіння коріандру, корінь дягелю, солодку, корінь ірису, апельсин і лимонну цедру, оскільки цей рецепт залишається пильно секретною таємницею з 1769 року. Він зрівався від інших у той час, коли він не додавав цукор, що робив його "сухим" джином. Після отримання пшениці потрібна десятиденна дистиляція, щоб створити готовий продукт із пляшок джину Gordon's.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 37.5%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.7л
АлкогольДжин

Основними ринками для Gordon's є Великобританія, США та Греція. Він належить британській алкогольній компанії Diageo, а у Великобританії виробляється у винокурні " Камерон Брідж " у Файфі , Шотландія. Це найпроданіший у світі лондонський сухий джин. Гордон був джином номер один у Великобританії з кінця 19 століття. Версія ABV на 40% для ринку Північної Америки переганяється в Канаді.

Напишіть відгук

Джин Gordon's 37,5% 0,7л

Джин Gordon's 37,5% 0,7л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.