Напій на основі рому Bacardi Spiced 40% 1л Розгорнути

Алкогольний напій на основі рому Bacardi Spiced 40% 1л

Bacardi Bacardi

Нове

Загальна інформація
Країна походження Ямайка
Виробник Bacardi Limited
Вага за 1л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

580,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

BACARDÍ Spiced був створений з тим же трепетом, пристрастю і відточеним професіоналізмом, з яким ось уже 157 років майстри рому Bacardi роблять свою справу. Цей пряний ром, який взяв за базу роми BACARDÍ Carta Blanca і Carta Oro, був витриманий в обпалених бочках з американського дуба. У BACARDÍ Spiced додані натуральні спеції для створення яскравого і в той же час м'якого смаку. Яскравий і в той же час м'який Bacardi Spiced, з додаванням натуральних спецій, привнесе пряний смак до складу класичного коктейлю з колою.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм
АлкогольРом

На Кубі кажанів вважають щасливчиками. Коли донья Амалія Бакарді помітила на спиртзаводі фруктових кажанів, вона наполягла на тому, щоб на кожній пляшці повинна бути кажан. 

Напишіть відгук

Алкогольний напій на основі рому Bacardi Spiced 40% 1л

Алкогольний напій на основі рому Bacardi Spiced 40% 1л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.