Пиво Praga Dark Lager темне фільтроване пастеризоване 4,5% 0,5л Розгорнути

Пиво Praga Dark Lager темне фільтроване пастеризоване 4,5% 0,5л

Praga Praga

Нове

Загальна інформація
Країна походження Чехія
Виробник České Budějovice
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

35,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.7%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоТемне

Засноване на 200-літньому традиційному чеському рецепті, пиво Praga Pils і Praga Dark зварено в знаменитих чеських пивоварнях у співпраці з пивоварами з історичного Бржевновского монастиря. Ченці Бржевновского монастиря, заснованого в Празі в 993 році н.е., визнані творцями найпершої чеської пивоварні. У Бржевновском монастирі зараз знаходиться приватна броварня, яка віддана продовження тисячолітньої пивоварної традиції цього монастиря.
Praga Brewing Group і Бржевновскій монастир сьогодні поділяють спільну мету залучення сучасних стандартів і молодої енергії для створення рецептів пива, які вбирають краще з давньої чеської пивоварної традиції в їх найбільш досконалою формою, і до сих пір можуть відповідати сучасним смакам. Щоб відкрити для себе наш процес пивоваріння, приєднуйтесь до нас в Бржевновском монастирі, який відкритий для публіки і пропонує широкий спектр розваг для любителів пива, включаючи розробку власного пива в чеських традиціях

Напишіть відгук

Пиво Praga Dark Lager темне фільтроване пастеризоване 4,5% 0,5л

Пиво Praga Dark Lager темне фільтроване пастеризоване 4,5% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.