Пиво Vlekopopovicky Kozel темне з/б 3,8% 0,5л Розгорнути

Пиво Vlekopopovicky Kozel темне з/б 3,8% 0,5л

Velkopopovicky Kozel Velkopopovicky Kozel

Нове

Загальна інформація
Країна походження Чехія
Виробник AB InBev Efes
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

23,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Початком історії бренда «Velkopopovicky Kozel» вважається 1874 рік, коли на пивоварні в селі Велке Поповіце було вперше зварене пиво. Тоді ж і з'явилася знаменита етикетка з символом пивоварні - Козликом Олда. Velkopopovicky Kozel - це традиційне чеське пиво, зварене відповідно до високих стандартів якості, смак якого задовольняє  найвимогливіших споживачів
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.7%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоТемне

Наразі є однією з найвідоміших торговельних марок чеського пива, пиво якої продається у понад 20 країнах світу. Пиво під торговельною маркою «Velkopopovický Kozel» також вариться на низці броварень коропорацій SABMiller за межами Чехії, зокрема в Словаччині, Угорщині, з 2009 року, й в Україні.

Напишіть відгук

Пиво Vlekopopovicky Kozel темне з/б 3,8% 0,5л

Пиво Vlekopopovicky Kozel темне з/б 3,8% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.