Пиво Hike Blanche світле нефільтроване з/б 4,9% 0,5л Розгорнути

Пиво Hike Blanche світле нефільтроване з/б 4,9% 0,5л

Hike Hike

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Оболонь
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

20,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

«hike Blanche» особливий тим, що має палітру характерних інгредієнтів та ароматів, які підкреслюють але не домінують над смаком пива. Напій вирізняється приємним присмаком цитрусів із хмелевою гірчинкою, легкими нотками імбиру та меду з прянощами. Саме це робить смак пива «hike Blanche» оригінальним і неповторним
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.7%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоНефільтроване

Пиво Hike має природну насиченість вуглекисло- тою, через що не сильно піниться і дуже легко п’ється. Не зважаючи на цю легкість, пиво має насичений смак та аромат. Унікальна кришка «твіст-офф», за допомогою якої дуже легко відкривається пляшка, робить можливим насолодитися улюбленим напоєм у будь-якому місці.
Пиво Hike створене для активної, енергійної, динамічної, цілеспрямованої молоді, яка відкрита світу і завжди готова та спрагла до незабутніх емоцій, позитивних миттєвостей та нових вражень.

Напишіть відгук

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.