Пиво Львівське Світле пастеризоване 3,7% 0,5л Розгорнути

Пиво Львівське Світле пастеризоване 3,7% 0,5л

Львівське Львівське

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Carlsberg Ukraine
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

17,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

«Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році. Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди. Сьогодні «Львівське» стало частиною культури та історії нашої землі, символом епох та гордістю країни. Тому кожен з мільйонів українців, які віддають перевагу цьому легендарному смаку, немов би доторкаються до сторінок книги часів України, сторінок її слави. Насолоджуйся «Львівським» — першим українським пивом!
«Львівське Світле» – легке світле пиво з чистим смаком та ароматом збродженого солодового напою з приємною хмелевою гіркотою. Чудово вгамовує спрагу
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.8%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоСвітле

Пиво «Львівське» як і раніше вариться за традиційним рецептом з використанням артезіанської води, високоякісного хмілю і ячмінного солоду, і слугує еталоном якості та предметом гордості для всієї України. «Львівське» є призером численних дегустаційних конкурсів, обсяги його виробництва та експорту ростуть з кожним роком, так само як і популярність цієї воістину народної марки

Напишіть відгук

Пиво Львівське Світле пастеризоване 3,7% 0,5л

Пиво Львівське Світле пастеризоване 3,7% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.