Пиво Уманьпиво Жигулівське живе світле 4,2% 1л Розгорнути

Пиво Уманьпиво Жигулівське живе світле 4,2% 1л

Уманьпиво Уманьпиво

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Уманьпиво
Вага за 1 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

34,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Світле фільтроване пиво має легкий смак солодового напою в поєднанні з хмелевою гіркотою. Прозорий ячмінний колір та виражений яскраво скомпонований букет смакових якостей пінистого «Жигулівське Уманьпиво» не залишає байдужим навіть тих, хто зазвичай не вважає себе шанувальником пива. Пиво виготовляється зі світлого ячмінного солоду типу Pilsner із використанням гірких та ароматичних сортів українського хмелю
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.7%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоСвітле

З 2008 року завод Уманьпиво активно співпрацює з німецькими пивоварами. Саме тоді на заводі встановили нове німецьке обладнання: циліндро-конічні танки і СІП-станцію. Відтоді всі процеси бродіння відбуваються в стерильних умовах, а обладнання миється і дезінфікується автоматично. Це дозволило уникнути такої проблеми, як кисле пиво в кегах або поява «пластівців»

Напишіть відгук

Пиво Уманьпиво Жигулівське живе світле 4,2% 1л

Пиво Уманьпиво Жигулівське живе світле 4,2% 1л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.