Порошок пральний Gala Морська свiжість для кольорових речей для ручного прання 400г Розгорнути

Порошок пральний Gala Морська свiжість для кольорових речей для ручного прання 400г

Gala Gala

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Procter & Gamble
Вага за 0.4 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

19,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність Це не їстівне!
Термін придатності
Необмежений

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПорошокРучне прання

ТМ «Gala» дала можливість українським споживачам користуватися якісною продукцією побутового призначення. Це миючі засоби, що чистить продукція, порошки для прання.
Унікальність і цінність продукції полягає в тому, що вона розроблена за допомогою унікальної формули, яка забезпечує безпеку, надійність і якість у використанні. Технологія виробництва постійно вдосконалюється за допомогою висококваліфікованого персоналу.
Виробники продукції ТМ «Gala» навіть після виходу на ринок не перестають турбуватися про її безпечність та якість для покупців. Вони постійно прагнуть до розвитку, вдосконалення, випробуванню продукції, співпраці з нейтральними експертами в розробці нових методик тестування продукції

Напишіть відгук

Порошок пральний Gala Морська свiжість для кольорових речей для ручного прання 400г

Порошок пральний Gala Морська свiжість для кольорових речей для ручного прання 400г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.