Базилік Kamis 10г Розгорнути

Базилік Kamis 10г

Kamis Kamis

Нове

Загальна інформація
Країна походження Польща
Виробник Kamis S.A
Вага за 0.01кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

15,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Прянощі можуть зробити страву пікантною або солодкою, або гострою - але завжди смачною! Суміші Kamis Смак Вогню додадуть яскравості Вашим шашликам і грилю!
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 10 ккал на 100г
Термін зберігання
12 місяців при 0°С +18С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

У 1998 році в Україні було створено ТОВ «КАМІС-ПРИПРАВИ», офіційне представництво компанії Kamis S.A., що дозволило представити високоякісні бренди компанії Kamis та Galeo українським споживачам. Торгові марки KAMIS і GALEO охоплюють широкий спектр продукції: натуральні спеції, прянощі та приправи, маринади і гірчиці в різних видах фасовки та упаковки від 4г до 5 кг, призначені, як для шанувальників традиційної кухні, так і для тих, хто полюбляє кулінарні експерименти

Напишіть відгук

Базилік Kamis 10г

Базилік Kamis 10г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.