Паста сиркова Яготинське для дітей малина-слива 4,2% 100г Розгорнути

Паста сиркова Яготинське для дітей малина-слива 4,2% 100г

Яготинське для дітей Яготинське для дітей

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Молочний альянс
Вага за 0.1 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

14,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Сиркова паста з наповнювачем ТМ «Яготинське для дітей» поєднує в собі натуральний кисломолочний сир та екологічно чисті українські фрукти та ягоди. У складі сирка немає цукру! Подсолоджувачем є натуральна фруктоза.
Сирок «Малина-слива» — скарбниця здоровʼя для малюка. Поєднання гармонійного та яскравого фруктового смаку малини та сливи містить високу кількість заліза, вітаміни Р, А, С, В1, В2, а також пектини та інші речовини, необхідні для здоровʼя.
До сиркової пасти «Малина-слива» додані вітаміни A, D,E та пробіотики, які роблять кисломолочний продукт не лише смачним, але й корисним для здоровʼя Вашого маляти. Сиркова паста «Малина-слива» призначена в якості прикорму для малюків віком від 8 місяців..
Склад продукту
Указаний на упаковці
Калорійність 58 ккал на 100г
Термін зберігання
10 діб при +0°С +5°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняМолочні продукти

Для виробництва молочної продукції ТМ «Яготинське для дітей» використовується лише натуральне молоко найвищої якості та натуральні фруктові, овочеві та ягідні наповнювачі. Технологічний процес виготовлення продукції ТМ «Яготинське для дітей» виключає додавання будь-яких консервантів, синтетичних барвників, антибіотиків та інших шкідливих харчових добавок, а також цукру. Продукти з наповнювачами ТМ «Яготинське для дітей» містять в якості підсолоджувача лише натуральну фруктозу. І звісно ж, при прийомі на завод вся сировина проходить суворий багатоступеневий контроль якості. Кожна партія готової продукції також підлягає контролю на підприємстві

Напишіть відгук

Паста сиркова Яготинське для дітей малина-слива 4,2% 100г

Паста сиркова Яготинське для дітей малина-слива 4,2% 100г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.