Сир плавлений Комо Паприкаш з болгарським перцем і чилі 90г Розгорнути

Сир плавлений Комо Паприкаш з болгарським перцем і чилі 75г

КОМО КОМО

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Дубномолоко
Вага за 0.075 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

22,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Яскрава гострота чилі та шматочки солодкого болгарського перцю провокують готувати сміливіше! Із сиром КОМО «Паприкаш» додай більше полум’я та почуттів улюбленим стравам!
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 237 ккал на 100г
Термін зберігання
90 діб при 0°С +5С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

СириПлавлений

Кожен сорт сиру КОМО – це унікальний продукт, виготовлений з якісного молока та натхненний найкращими світовими рецептами. Саме тому кожен шматочок сиру КОМО перетворюється на шедевр смаку та аромату.
Особливий характер сирів КОМО надихає та пробуджує кулінарну фантазію, дозволяє експериментувати й вигадувати. Хай який сир ти вибереш, безкінечність сирних варіацій гарантовано, адже в кожного сиру КОМО свій смак, характер і покликання

Напишіть відгук

Сир плавлений Комо Паприкаш з болгарським перцем і чилі 75г

Сир плавлений Комо Паприкаш з болгарським перцем і чилі 75г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.