Сосиски Ятрань Зі смачною скоринкою варені 395г Розгорнути

Сосиски Ятрань Зі смачною скоринкою варені 395г

Ятрань Ятрань

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник М'ясокомбінат Ятрань
Вага за 0.395 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

57,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
М’ясна сировина  (яловичина першого сорту, сало ковбасне,  м’ясо куряче, м’ясо куряче механічного обвалювання, жир – сирець яловичий),  вода питна, білок соєвий, білково-жирова емульсія, молоко коров’яче сухе знежирене, борошно пшеничне 1сорту, сіль кухонна, пряно-ароматична суміш, яєчний порошок, стабілізатор, барвник натуральний ферментований рис, стабілізатор кольору нітрит натрію
Калорійність 171 ккал на 100г
Термін зберігання
10 діб без упаковки, 25 діб в упаковці при 0°С +4С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» сьогодні – це розвинуте підприємство м’ясопереробної галузі з повним циклом переробки, що має в своїй структурі заготівельну дільницю, цех первинної переробки ВРХ та свиней, холодильник, два ковбасних цеха, пельменний та рибний цех, роботу виробництва забезпечує механічна, енергетична, транспортна дільниця та сучасні котельна та компресорний цех.

Напишіть відгук

Сосиски Ятрань Зі смачною скоринкою варені 395г

Сосиски Ятрань Зі смачною скоринкою варені 395г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.