Соус Чумак Тартар 200г Розгорнути

Соус Чумак Тартар 200г

Чумак Чумак

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Delta Wilmar
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

25,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Соус Тартар марки Чумак користується любов'ю кулінарів всього світу. До його складу обов'язково входять шматочки солоних огірків. Ніжний соус на майонезній основі iз зеленню і шматочками маринованих огірків та цибулі. Вiн прекрасно підходить до холодних закусок, риби і морепродуктів
Склад продукту
Вода питна, олія соняшникова рафінована дезодорована, огірки мариновані (огірки мариновані різані, сіль кухонна, регулятори кислотності (оцтова кислота, молочна кислота), стабілізатор - кальцію хлорид), загущувач - крохмаль модифікований, цукор білий, сіль кухонна, цибуля, регулятори кислотності (оцтова кислота, молочна кислота), емульгатор - крохмаль модифікований, порошок яєчного жовтка, консервант - сорбінова кислота, ароматизатор гірчичний, петрушка, ароматизатор Кріп, ароматизатор делікатесний, натуральний екстракт солодкої трави стевії Greenleaf, ароматизатор Цибуля свіжа, антиоксидант - кальцію динатрію ЕДТА, барвник синтетичний - β-каротин
Калорійність 234 ккал на 100г
Термін зберігання
6 місяців при 0°С +18С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

СоусиСоус

ПрАТ «Чумак» — виробник харчових продуктів зі штаб-квартирою в м. Каховка. Виробляє кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, консервовані овочі, макаронні вироби та смажене насіння

Напишіть відгук

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.