Сік Galicia томатний з сіллю 1л Розгорнути

Сік Galicia томатний з сіллю 1л

Galicia Galicia

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Galicia
Вага за 1 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

48,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Спілі та соковиті томати, які творять сік Galicia, є чудовим джерелом вітамінів та мінералів. Він багатий на вітаміни групи В, магній, залізо та фосфор. А завдяки високому вмісту калію, томати  корисні не лише для профілактики серцевих захворювань, а й нормалізації обмінних процесів і роботи нервової системи.  Томатний сік – це відмінний природний засіб в бою проти холестерину та справжнє джерело клітковини.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 68 ккал/100 г
Термін зберігання
180 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм

Прямий віджим соку передбачає мінімальну обробку і максимальне збереження природних вітамінів та мікроелементів. Всі овочі та фрукти вирощені на екологічно чистих територіях Галичини та Закарпаття, а широкий вибір смаків приємно здивує найвибагливіших гурманів.

Напишіть відгук

Сік Galicia томатний з сіллю 1л

Сік Galicia томатний з сіллю 1л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.