Сік Наш сік Томатний з сіллю 950мл Розгорнути

Сік Наш сік Томатний з сіллю 950мл

Наш Сік Наш Сік

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Вітмарк-Україна
Вага за 0.95 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

38,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Соки та нектари Одеського заводу дитячого харчування випускаються вже понад 50 років, зберігаючи традиції смаку та якості.
Соки виготовляються з якісних фруктів, більшу частину з яких ми переробляємо самостійно
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 68 ккал/100 г
Термін зберігання
180 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм

Компанія Вітмарк-Україна посідає провідні позиції на українському ринку соків та напоїв, а також на ринку дитячого харчування у сегменті фруктово-овочевих соків та пюре. За підсумками 2016 року частка компанії на ринку дитячого харчування складає близько 35%. У сокової категорії продукція всіх брендів компанії займає 30% українського ринку.
У портфелі компанії широкий асортимент продукції – соки Jaffa, вода Aquarte, сім`я брендів від Одеського заводу дитячого харчування – Наш сік, соки прямого віджиму Прямосік, смузі Просто Фрукти, дитяче харчування Чудо-чадо. Лідерство компанії обумовлено високою якістю продукції, натуральністю та доступністю завдяки власній переробці українських фруктів та овочей, а також співробітництву з провідними світовими постачальниками. Продукція компанії експортується у більш ніж 20 країн світу. Головний офіс компанії знаходиться в Одесі

Напишіть відгук

Сік Наш сік Томатний з сіллю 950мл

Сік Наш сік Томатний з сіллю 950мл

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.