Нектар Наш Сік мультифруктовий 950мл Розгорнути

Нектар Наш Сік мультифруктовий 950мл

Наш Сік Наш Сік

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Вітмарк-Україна
Вага за 0.95 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

38,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Соки та нектари Одеського заводу дитячого харчування випускаються вже понад 50 років, зберігаючи традиції смаку та якості.
Соки виготовляються з якісних фруктів, більшу частину з яких ми переробляємо самостійно
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 68 ккал/100 г
Термін зберігання
180 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм

Компанія Вітмарк-Україна посідає провідні позиції на українському ринку соків та напоїв, а також на ринку дитячого харчування у сегменті фруктово-овочевих соків та пюре. За підсумками 2016 року частка компанії на ринку дитячого харчування складає близько 35%. У сокової категорії продукція всіх брендів компанії займає 30% українського ринку.
У портфелі компанії широкий асортимент продукції – соки Jaffa, вода Aquarte, сім`я брендів від Одеського заводу дитячого харчування – Наш сік, соки прямого віджиму Прямосік, смузі Просто Фрукти, дитяче харчування Чудо-чадо. Лідерство компанії обумовлено високою якістю продукції, натуральністю та доступністю завдяки власній переробці українських фруктів та овочей, а також співробітництву з провідними світовими постачальниками. Продукція компанії експортується у більш ніж 20 країн світу. Головний офіс компанії знаходиться в Одесі

Напишіть відгук

Нектар Наш Сік мультифруктовий 950мл

Нектар Наш Сік мультифруктовий 950мл

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.