Чай Ahmad чорний класичний 200г Розгорнути

Чай Ahmad чорний класичний 200г

Ahmad Tea Ahmad Tea

Нове

Загальна інформація
Країна походження Велика Британія
Виробник Ahmad tea
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

119,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Класичний чорний чай Ахмад з насиченим настоєм, глибоким ароматом, що обволікає і має характерний злегка терпкий післясмак. Чашка свіжозвареного чаю з кожним ковтком занурює в атмосферу спокою та щастя. Відмінний вибір для щоденного чаювання у будь-який час. Цей чай прекрасно поєднується з молоком, цукром або лимоном. Гурмани можуть спробувати цей чай зі шматочком імбиру
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 19 ккал/100 г
Термін зберігання
720 діб при +5°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Кава та чайЧорний чай

Ahmad Tea продає свій чай у більш ніж 80 країнах світу та нараховує понад 200 найменувань чайної продукції. Нерідко продукція компанії може бути знайдена в деяких ресторанах, готелях, чайних магазинах, а також на полицях деяких мереж супермаркетів.
В Україні діє Українська Чайна Фабрика,[1] котра працює з 1999 року, і розташована у місті Харків. А сам бренд представлений в Україні починаючи з 1993 року. З понеділка по п'ятницю на фабриці проводяться безкоштовні екскурсії за попереднім записом на офіційному українському сайті

Напишіть відгук

Чай Ahmad чорний класичний 200г

Чай Ahmad чорний класичний 200г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.