Чай Ахмад Англійський №1 чорний 100х2г Розгорнути

Чай Ахмад Англійський №1 чорний 100х2г

Ahmad Tea Ahmad Tea

Нове

Загальна інформація
Країна походження Велика Британія
Виробник Ahmad tea
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

132,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Бленд чорних цейлонських чаїв ексклюзивної якості злегка ароматизованих бергамотом, що надає йому особливого вишуканого смаку. Чудовий чай для будь-якого часу дня. Бездоганне поєднання м'якого смаку, аромату, кольору і міцності
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 19 ккал/100 г
Термін зберігання
720 діб при +5°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Кава та чайЧорний чай

Ahmad Tea продає свій чай у більш ніж 80 країнах світу та нараховує понад 200 найменувань чайної продукції. Нерідко продукція компанії може бути знайдена в деяких ресторанах, готелях, чайних магазинах, а також на полицях деяких мереж супермаркетів.
В Україні діє Українська Чайна Фабрика,[1] котра працює з 1999 року, і розташована у місті Харків. А сам бренд представлений в Україні починаючи з 1993 року. З понеділка по п'ятницю на фабриці проводяться безкоштовні екскурсії за попереднім записом на офіційному українському сайті

Напишіть відгук

Чай Ахмад Англійський №1 чорний 100х2г

Чай Ахмад Англійський №1 чорний 100х2г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.