Бренди Є 258 брендів

  • Слов'яночка

    Бренд «Слов'яночка» є одним з лідерів українського ринку молочної продукції та вже багато років пропонує українським споживачам різноманітний асортимент якісних молочних продуктів на будь-який смак – молоко, кефір, ряжанку, сметану, сир. 

  • Стожар

    «Стожар» - соняшникова олія з технологією виробництва глибокої м'якого очищення SoftColumn, що робить масло безпечним для приготування їжі при високих температурах .
    Виробник - Приколотнянський олійноекстракційний завод «Кернел»

  • Торчин

    ПрАТ «Волиньхолдінг» – український лідер з виробництва холодних соусів під торгівельною маркою «Торчин», створено у 1994 році.
    Фабрика виробляє великий асортимент холодних соусів: кетчуп, майонез, гірчицю і соуси під ТМ «Торчин». Підприємство розташоване в селищі Торчин на заході України. Саме цей географічний топонім свого часу дав ім'я популярного сьогодні бренду «Торчин».

  • Трускавецька

    Мінеральна вода “Трускавецька” видобувається із свердловин ландшафтного заповідника відомого курорту Трускавець, відкритого ще у 1827році. Заповідник розташований у мальовничій долині Східних Карпат, краї чистого запашного повітря, цілющих джерел і лісів.

  • Укрпромпостач-95

    Розпочалася 1995 року. Новостворене підприємство Укрпромпостач-95 очолила команда однодумців, об'єднаних спільною метою – виробляти дійсно смачні та якісні м'ясо-ковбасні вироби, адже віддавна вони є найулюбленішими стравами українців.
    Сьогодні Укрпромпостач-95 – це один з елітних ковбасних брендів. Підприємство стабільно входить до числа кращих у м’ясопереробній галузі України.

  • Уманьпиво

    ТОВ «Уманьпиво» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива, безалкогольних напоїв та солоду. Розташоване у місті Умані Черкаської області

  • Ферма

    «Ферма» – це натуральні продукти, з любов’ю виготовлені з найкращого українського молока за ДСТУ. Мільйони споживачів у всій Україні переконалися у безкомпромісній якості продукції цього бренда. Саме тому ми впевнено заявляємо про те, що у продуктів «Ферма» – якість як треба! За цими словами стоять ключові принципи виготовлення: використання лише натурального молока, відсутність будь-яких штучних домішок і консервантів, дотримання всіх стандартів виробництва та контролю якості за ДСТУ.

  • Хуторок

    У 2004 році відповідаючи на вимоги ринку і беручи до уваги бажання українців купувати виключно натуральні продукти харчування, компанія ТОВ «С-ТРАНС» вивела на ринок молочних продуктів торгову марку «Хуторок».

  • Чернігівське

    Чернігівський пивкомбінат «Десна» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива. Розташоване у місті Чернігові. Безбалансова філія одного з найбільших виробників пива України САН ІнБев Україна, що належить лідеру світового пивного ринку корпорації Anheuser-Busch InBev

  • Чудо-Чадо

    Контролюємо якість фруктів на всіх етапах, роблячи корисні продукти доступними кожній мамі. Кілька поколінь малюків виросло на продукції Одеського заводу дитячого харчування. Завдяки досвіду й сучасним технологіям «Чудо-Чадо» випускає якісні продукти з турботою про малюків.

  • Чумак

    Чумак один з найпопулярніших українських брендів. Українці люблять і цінують Чумак за незмінно високу якість, натуральність та смак продуктів

  • Шостка

    Історія бренда «Шостка» почалася ще в 1981 році. Саме тоді був побудований Шосткинський молочний комбінат, на якому виготовляли різноманітні молочні продукти, у тому числі масло солодковершкове й морозиво

  • Щедро

    «Торговий Дім« Щедро »- українська компанія, що працює в сфері харчової промисловості. Випускає продукцію під торговою маркою «Щедро». Створена в 1996 р Продукція ТМ «Щедро» виробляється на трьох підприємствах - Харківському, Львівський жиркомбінат і на Запорізькому масложиркомбинаті

  • Ювілейний

    М’ясокомбінат “Ювілейний” (м. Дніпро) займає одну з лідируючих позицій з виробництва ковбас і м’ясних делікатесів в Україні

  • Яготинське

    «Яготинське» — славнозвісна торгова марка з насиченою історією тривалістю понад півстоліття, що виросла з маленького регіонального бренду у добре відому торгову марку із загальнонаціональною мережею дистрибуції

  • Яготинське для дітей

    В кінці 2012 року, запускаючи новий бренд для найменших українців — «Яготинське для дітей», Група компаній «Молочний альянс» вирішила вивести на ринок дійсно еталонну торгову марку дитячого молочного харчування — якісну, корисну, зручну у використанні, орієнтовану на потреби малюків та їх батьків. З тих пір ми неухильно дотримуємося обраної стратегії, а споживачі віддячують нам довірою, що виражається у ринкових показниках. Так, за перші три роки свого існування ТМ «Яготинське для дітей» стала безперечним лідером у своїй категорії з ринковою часткою 40%.

  • Ясенсвіт

    У яйцях «ЯСЕНСВІТ» дбайливо збережено все корисне від природи, а курочки вживають тільки натуральні рослинні корми власного виробництва. Саме тому ви отримуєте яйця, що насичені корисними вітамінами та мікроелементами.

  • Ятрань

    Товариство з додатковою відповідальністю «М'ясокомбінат «Ятрань» - один із лідерів підприємств української харчової промисловості.

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.