Пиво Miller Genuine Draft светлое 4,7% з/б 0,5л Розгорнути

Пиво Miller Genuine Draft светлое 4,7% з/б 0,5л

Miller Miller

Нове

Загальна інформація
Країна походження США
Виробник AB InBev Efes
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

28,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Пивна традиція Miller була створена Фредеріком Дж. Міллером в Мілуокі, штат Вісконсін, США у 1985 році. Miller Genuine Draft – це високоякісне пиво в яскравій упаковці, яке виробляється з найкращих інгредієнтів із застосуванням найпередовіших технологій. При його виробництві використовується чиста вода, ячмінний солод, спеціальний хміль і дріжджі
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.7%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПивоСвітле

Пивоварна компанія була заснована в 1855, році пивоваром, на ім'я Фредерік Міллер, який емігрував з Німеччини, в 1854, році в США. Спочатку Міллер придбав, невелику, пивоварню під назвою Plank Road, за 2300 доларів, саме розташування було в долині міста Мілвокі, як раз для призначення і до доступу сировини, яке було призначене для виготовлення пивоварної продукції. У 1855, році Фредерік Міллер перейменовує компанію на «Miller Brewing Company», яка існує по сьогодні. Компанія виготовляла та виготовляє такі марки пива, популярне серед них Miller Lite, та багато інших. В теперішньому часі компанія належить фірмі «Coors Brewing Company»

Напишіть відгук

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.