Пральний порошок Losk Малайзійські квіти автомат 400г Розгорнути

Пральний порошок Losk Малайзійські квіти автомат 400г

Losk Losk

Нове

Загальна інформація
Країна походження Німеччина
Виробник Henkel
Вага за 0.4 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

29,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність Це не їстівне!
Термін придатності
Необмежений

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

ПорошокАвтомат порошок

Створення Хенкель Баутехнік Україна в 1998 році також відзначило запуск діяльності компанії Henkel на українському ринку. У 2000 році Henkel CEE взяла на себе відповідальність за сегменти миючих засобів, а через рік було створено Хенкель Україна. Станом на 2017 рік в Україні розташовані чотири виробничі об'єкти і два головних офіса, які відповідають за реалізацію продукції компанії у наступних бізнес-напрямках: Клейові технології, Косметика, Миючі та чистячі засоби. Найбільш важливі бренди — Bref, Brillance, Ceresit, Clin, Fa, Gliss Kur, Loctite, Losk, Makroflex, Moment, Palette, Persil, Perwoll, Pur, Rex, Schauma, Silan, Somat, Taft, Technomelt та Thomsit

Напишіть відгук

Пральний порошок Losk Малайзійські квіти автомат 400г

Пральний порошок Losk Малайзійські квіти автомат 400г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.