Ром Bacardi Carta Negra 40% 0,7л Розгорнути

Ром Bacardi Reserva Ocho 8 y.o. 40% 0,7л

Bacardi Bacardi

Нове

Загальна інформація
Країна походження Ямайка
Виробник Bacardi Limited
Вага за 0.7 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

779,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Створена в 1862 році, BACARDÍ Reserva Ocho - одна з найстаріших приватних сумішей рому у світі. Протягом семи поколінь сім’я БАКАРДÍ користувалася цим як особистим резервом. На щастя, сьогодні кожен може насолодитися цим золотим коктейльним ромом та створювати особливі моменти разом. Створений у Нью-Йорку на початку 1900-х років, знаковий Old Fashioned вважається "оригінальним коктейлем". Але навіть найвідоміша класика може час від часу оновлюватись. Спробуйте з ромом BACARDÍ Reserva Ocho замість віскі і назвіть себе провидцем.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.7л
АлкогольРом

На Кубі кажанів вважають щасливчиками. Коли донья Амалія Бакарді помітила на спиртзаводі фруктових кажанів, вона наполягла на тому, щоб на кожній пляшці повинна бути кажан. 

Напишіть відгук

Ром Bacardi Reserva Ocho 8 y.o. 40% 0,7л

Ром Bacardi Reserva Ocho 8 y.o. 40% 0,7л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.