Горілка Nemiroff De Luxe 40% 0,5л Розгорнути

Горілка Nemiroff De Luxe 40% 0,5л

Nemiroff Nemiroff

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Nemiroff
Вага за 0.5л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

170,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Nemiroff De Luxe — преміальний алкоголь з сильним характером для нестримних духом чоловіків. Напій виготовлений за авторською рецептурою на основі натуральних інгредієнтів, чистої природної води, спирту класу «Люкс» та з дотриманням міжнародних стандартів виробництва. Високий тиск, температура та 11 етапів фільтрації перетворюють Nemiroff De Luxe на симфонію довершеного насиченого смаку з легким відтінком липи. Якість Nemiroff De Luxe підтверджена визнанням міжнародних експертів та золотими відзнаками The Global Spirits Masters International Competition, The Tasting.com та John Barleycorn Awards.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.5л
АлкогольГорілка

Лінійка Nemiroff включає понад 60 видів класичної та смакової продукції в різних цінових категоріях, серед яких найпопулярніші «Українська медова з перцем», «Українська березова особлива», «Delikat м'яка», «Немирівська брусничний лист», «Nemiroff Premium» і «LEX».

Напишіть відгук

Горілка Nemiroff De Luxe 40% 0,5л

Горілка Nemiroff De Luxe 40% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.