Віскі Bell's Original 40% 1л Розгорнути

Віскі Bell's Original 40% 1л

Bell's Bell's

Нове

Загальна інформація
Країна походження Шотландія
Виробник Bell's
Вага за 1л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

439,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

З одного боку шотландський бренд віскі Bell's рухався по традиційним шляхом, з величезною повагою наслідуючи вікові досягнення галузі. З іншого боку в управління виробничими процесами були внесені і закріплені нові традиції, які дозволили робити унікальний продукт, який прославив згодом країну на світових ринках. Ось чому історія бренду Bell's є зразком правильного застосування знань, умінь і новаторства, що в алкогольному справі є причиною безумовного успіху продукції
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 142 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм
АлкогольВіскі/Бурбон

Перший купаж скотча він приготував лише в 1850-і роки, а назва «Arthur Bell & Sons» фірма отримала і зовсім в самому кінці XIX століття, коли до справи приєдналися сини торговця. Компанія була зареєстрована в 1897 році. Кількома десятиліттями пізніше на пляшках фірмового напою з'явився напис «Afore ye go», що стала слоганом компанії. Дослівний переклад оригінальної фрази звучить, як «перш ніж йти».

Напишіть відгук

Віскі Bell's Original 40% 1л

Віскі Bell's Original 40% 1л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.