Пиво Жашківський кабан Лагер світле нефільтроване 5% 0,5л Розгорнути

Пиво Жашківський кабан Лагер світле нефільтроване 5% 0,5л

Нові Продукти Нові Продукти

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Група Компаній «Нові Продукти»
Вага за 0.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

26,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Молода амбітна пивоварня New Brew, відкрита нещодавно у містечку Жашків Черкаської області, оголошує про запуск регіонального пивного бренда під назвою «Жашківський Кабан». Перша сортова лінійка включатиме три популярні різновиди пива крафтової якості та яскраво контрастуватиме на ринку суцільно натуральним складом без застосування фільтрації, що дозволяє зберегти у продукті максимум первісного смаку та аромату
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 4.5%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.5л
ПивоСвітле

Група Компаній «Нові Продукти» — один з найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Компанія працює вже понад 17 років і входить до Реєстру найбільших платників податків країни.

Напишіть відгук

Пиво Жашківський кабан Лагер світле нефільтроване 5% 0,5л

Пиво Жашківський кабан Лагер світле нефільтроване 5% 0,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.