Настоянка Nemiroff De luxe Медова з перцем 40% 0.7л Розгорнути

Настоянка Nemiroff De luxe Медова з перцем 40% 0.7л

Nemiroff Nemiroff

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Nemiroff
Вага за 0.7л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

224,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Nemiroff De Luxe Honey Pepper — преміальний алкоголь, виготовлений на основі старовинної рецептури. Поєднання червоного перцю чилі, натурального меду, суміші трав та спецій дарує напою насичений багатогранний смак. Довершений баланс інгредієнтів у поєднанні з чистою природною водою та спиртом класу «Люкс» отримав визнання міжнародних експертів та відзнаки від The Ultimate Spirits Challenge, The Tasting.com, The London Spirits Competition.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 42 ккал на 100г
Алкоголь 40%
Термін придатності
Вказаний на упаковці

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм0.7л
АлкогольНастоянка/Лікер

Лінійка Nemiroff включає понад 60 видів класичної та смакової продукції в різних цінових категоріях, серед яких найпопулярніші «Українська медова з перцем», «Українська березова особлива», «Delikat м'яка», «Немирівська брусничний лист», «Nemiroff Premium» і «LEX».

Напишіть відгук

Настоянка Nemiroff De luxe Медова з перцем 40% 0.7л

Настоянка Nemiroff De luxe Медова з перцем 40% 0.7л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.