Сир плавлений Пирятин Янтарний 60% 330г Розгорнути

Сир плавлений Пирятин Янтарний 60% 330г

Пирятин Пирятин

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Молочний альянс
Вага за 0.33 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

69,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Плавлений сир «Янтарний» ТМ «Пирятин» давно завоював любов споживачів  своїм насиченим вершковим смаком та ніжною, пластичною консистенцією. Сир «Янтарний», як і вся продукція ТМ «Пирятин», виготовляється з цільного коров’ячого молока без додавання рослинних жирів та містить виключно молочні жири.
Склад продукту
Вказаний на упаковці
Калорійність 237 ккал на 100г
Термін зберігання
90 діб при 0°С +5С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

СириПлавлений

Сьогодні на українському ринку представлено десятки найменувань та сортів сиру та чимало їх виробників. Але лише одиниці з них вважаються провідними експертами сирної справи, що здатні запроваджувати стандарти та визначати тенденції розвитку всієї галузі. Саме таким підприємством є Пирятинський сирзавод. Головна особливість та перевага сирної технології Пирятинського заводу — це те, що сир виготовляється виключно з натурального молока, без рослинних домішок та використання сухого молока.
У 2018 році відомий український сирний бренд оновив дизайн та змінив коммунікаційну стратегію, яка має на меті запровадження сирного культу. Відтепер оновлений бренд «Пирятин» об’єднує однодумців, збирає до свого кола всіх любителів сиру.

Напишіть відгук

Сир плавлений Пирятин Янтарний 60% 330г

Сир плавлений Пирятин Янтарний 60% 330г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.