Каша Bebi Premium безмолочна 5 злаків з бананами 200г Розгорнути

Каша Bebi Premium безмолочна 5 злаків з бананами 200г

Bebi Premium Bebi Premium

Нове

Загальна інформація
Країна походження Словенія
Виробник Droga Kolinska, zivilka industrija d.d.
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

68,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

5 злаків що входять до складу молочної каші підібрані таким чином, щоб дати малюкові найбільшу користь. Поєднання пшениці, вівса, кукурудзи, рису і гречки робить смак страви яскравим, а також забезпечує тривале насичення. Каша без молока зі злаками і бананами Bebi збагачена вітамінами, а також йодом і залізом. Ці мікроелементи важливі для кровотворення і перенесення кисню, а також розумового розвитку. Продукт може бути включений в дитячий раціон з 6 місяців.
Склад продукту
Пшенична крупа 47%, вівсяна крупа 17%, бананова паста 13% (глюкозний сироп, фруктоза, концентрований банановий сік (мінімум 15%), загусники (модифікований крохмаль, пектин), антиокислювач (аскорбінова кислота), натуральний ароматизатор), цукор, кукурудзяна борошно 7%, рисове борошно 5%, гречана мука 2%, вітаміни (ретинол ацетат, D3 холекальциферол, DL-альфа токоферолу ацетат, тіаміну гідрохлорид, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, L аскорбінова кислота, D пантотенат кальцію, фолієва кислота, нікотинамід, фитоменадион , ціанокобаламін, D -біотін), і мінерали (дифосфат заліза, йодид калію, сульфат цинку, кальцію карбонат). Продукт може містити сліди молока.
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
Зберігати у сухому прохолодному місці. Після приготування каші відкритий пакет слід щільно закрити. Після відкриття пакування продукт слід зберігати не більше 3х тижнів

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняКаша

Слідуючи з останніми науковими дослідженнями і досягненням в цій галузі, ми дбайливо зберігаємо в роботі найважливіше - любов і турботу про наших маленьких споживачів. При виробництві продуктів дитячого харчування пріоритет відводиться якості і відповідального підходу, адже ми існуємо для найціннішого, що є в житті. З першого дня заснування марки Bebi Premium ми неухильно дотримуємося встановлені вимоги, щоб радувати малюків корисними і незмінно смачними продуктами. В асортимент дитячого харчування входять каші, суміші, печиво, чай і вода

Напишіть відгук

Каша Bebi Premium безмолочна 5 злаків з бананами 200г

Каша Bebi Premium безмолочна 5 злаків з бананами 200г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.