Каша Bebi Premium безмолочна гречана дитяча з 6 місяців 200г Розгорнути

Каша Bebi Premium безмолочна гречана дитяча з 6 місяців 200г

Bebi Premium Bebi Premium

Нове

Загальна інформація
Країна походження Словенія
Виробник Droga Kolinska, zivilka industrija d.d.
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

68,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Гречана крупа є однією з найпоширеніших злакових культур, а також найбільш традиційним видом каш, використовуваних в харчуванні як дитячого, так і дорослого населення.
Це пояснюється високою харчовою цінністю (завдяки вмісту білка і вітамінів) даного злаку.
Необхідно також підкреслити, що гречка відноситься до безглютенових культурам, що дозволяє вводити даний вид з 4 - 4,5 місяців життя.
Містять 12 вітамінів залізо і йод.
Склад продукту
Гречана мука 73%, цукор, вітаміни (ретинил ацетат, D3 Холекальциферол, DL-альфа токоферолу ацетат, Тіамін гідрохлорид, Рибофлавін, Пиридоксин гідрохлорид, L- аскорбінова кислота, D-пантотенат кальцію, Фолієва кислота, Нікотинамід, Фітоменадіон, Ціанокобаламін) і мінеральні речовини (дифосфат заліза, ійодід калію). Продукт може містити сліди молока.
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
Зберігати у сухому прохолодному місці. Після приготування каші відкритий пакет слід щільно закрити. Після відкриття пакування продукт слід зберігати не більше 3х тижнів

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняКаша

Слідуючи з останніми науковими дослідженнями і досягненням в цій галузі, ми дбайливо зберігаємо в роботі найважливіше - любов і турботу про наших маленьких споживачів. При виробництві продуктів дитячого харчування пріоритет відводиться якості і відповідального підходу, адже ми існуємо для найціннішого, що є в житті. З першого дня заснування марки Bebi Premium ми неухильно дотримуємося встановлені вимоги, щоб радувати малюків корисними і незмінно смачними продуктами. В асортимент дитячого харчування входять каші, суміші, печиво, чай і вода

Напишіть відгук

Каша Bebi Premium безмолочна гречана дитяча з 6 місяців 200г

Каша Bebi Premium безмолочна гречана дитяча з 6 місяців 200г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.