Вода Куяльник Тонус Кисень негазована 6х1,5л Розгорнути

Вода Куяльник Тонус Кисень негазована 6х1,5л

Куяльник Куяльник

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Куяльник
Вага за 9 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

102,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Вода Куяльник Тонус Кисень - це збагачена киснем вода нового покоління, яка потрібна нам щодня, щоб отримувати необхідну кількість кисню для збереження життєвої активності, здоров’я, краси та значно покращити якість життя. Ми гарантуємо високу концентрацію кисню -150 мг на літр води. Для довідки: літр водопровідної води містить від 5 до 8 мг кисню
Склад продукту
Мінеральна вода, діоксид вугдецю
Калорійність 0 ккал/100 г
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм1.5л

Мінеральна вода Куяльник позитивно впливає на моторику і видільну функцію шлунково-кишкового тракту, роботу підшлункової залози і печінки. Її прийом прописують при багатьох проблемах зі шлунком. Вода стимулює вироблення таких гормонів як гастрин, холецистокінін і секретин. Це необхідні для роботи шлунка речовини — вони розщеплюють жири, білки і вуглеводи.

Напишіть відгук

Вода Куяльник Тонус Кисень негазована 6х1,5л

Вода Куяльник Тонус Кисень негазована 6х1,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.