Вода негазована дитяча Малиш 1,5л Розгорнути

Вода негазована дитяча Малиш 1,5л

Малиш Малиш

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Хорольський завод дитячих продуктів харчування
Вага за 1.5 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

12,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Вода негазована призначена для приготування дитячого харчування та пиття, для дітей грудного та раннього віку.
Рекомендується дітям з перших днів життя для постійного вживання: пиття, приготування каш, молочних сумішей, розведення соків, чаїв тощо.
Перед початком споживання дитиною грудного віку необхідна попередня консультація з лікарем-педіатром. Використання води із колодязів та каптажів джерел може нашкодити здоров'ю Вашої дитини.
Склад продукту
Сухий залишок – 200-500 мг/дм3, Загальна жорсткість 1,5-7,0 (ммоль/дм3), Загальна лужність 0,5-6,5 (ммоль/дм3), Кальцій 20-60 (мг/дм3), Магній 5-50 (мг/дм3), Натрій 10-70 (мг/дм3), Фториди 0,1-0,7 (мг/дм3), Йод 5-20 (мкг/дм3)
Вода видобута із свердловин №1, №3, №7 (глибиною 175-178 м) та свердловин №2, №8 (глибиною 62-65 м), які розташовані за адресою Україна, м. Хорол Полтавської обл.
Калорійність 0 ккал/100 г
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм1.5л
Дитяче харчуванняВода

Нормативна документація розроблена і погоджена спеціалістами Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Мерзєєва НАМН України й перевірена Всеукраїнським державним науково-виробничим центром стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів «Укрметртестстандарт».
Особлива увага приділяється нагляду за якістю. Ретельний контроль виконується на кожному з етапів виробництва: від розробки рецептури до безпосереднього запуску. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009 та НАССР і сертифікована відповідно до вимог українського законодавства.
Жировий компонент продукції заводу складається із суміші молочного жиру і рослинних олій: кукурудзяної, рапсової, кокосової. Не використовується пальмова олія!
Під час виготовлення дитячих сумішей пильну увагу направлено на сировину, з якої виготовляємо продукцію. Саме тому, однією з умов під час придбання сировинних матеріалів, є віддаленість виробництва від міст-мільйонників. Закупівля сировини відбувається тільки у вітчизняних постачальників, перевірених часом. Це дає нам змогу створювати якісну продукцію за доступною ціною.

Напишіть відгук

Вода негазована дитяча Малиш 1,5л

Вода негазована дитяча Малиш 1,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.