Вода Малиш дитяча питна негазована з народження спорт-лок 0.33л Розгорнути

Вода Малиш дитяча питна негазована з народження спорт-лок 0.33л

Малиш Малиш

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Хорольський завод дитячих продуктів харчування
Вага за 0.33 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

9,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Вода негазована призначена для приготування дитячого харчування та пиття, для дітей грудного та раннього віку.
Рекомендується дітям з перших днів життя для постійного вживання: пиття, приготування каш, молочних сумішей, розведення соків, чаїв тощо.
Перед початком споживання дитиною грудного віку необхідна попередня консультація з лікарем-педіатром. Використання води із колодязів та каптажів джерел може нашкодити здоров'ю Вашої дитини.
Склад продукту
Сухий залишок – 200-500 мг/дм3, Загальна жорсткість 1,5-7,0 (ммоль/дм3), Загальна лужність 0,5-6,5 (ммоль/дм3), Кальцій 20-60 (мг/дм3), Магній 5-50 (мг/дм3), Натрій 10-70 (мг/дм3), Фториди 0,1-0,7 (мг/дм3), Йод 5-20 (мкг/дм3)
Вода видобута із свердловин №1, №3, №7 (глибиною 175-178 м) та свердловин №2, №8 (глибиною 62-65 м), які розташовані за адресою Україна, м. Хорол Полтавської обл.
Калорійність 0 ккал/100 г
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм1.5л
Дитяче харчуванняВода

Нормативна документація розроблена і погоджена спеціалістами Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Мерзєєва НАМН України й перевірена Всеукраїнським державним науково-виробничим центром стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів «Укрметртестстандарт».
Особлива увага приділяється нагляду за якістю. Ретельний контроль виконується на кожному з етапів виробництва: від розробки рецептури до безпосереднього запуску. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009 та НАССР і сертифікована відповідно до вимог українського законодавства.
Жировий компонент продукції заводу складається із суміші молочного жиру і рослинних олій: кукурудзяної, рапсової, кокосової. Не використовується пальмова олія!
Під час виготовлення дитячих сумішей пильну увагу направлено на сировину, з якої виготовляємо продукцію. Саме тому, однією з умов під час придбання сировинних матеріалів, є віддаленість виробництва від міст-мільйонників. Закупівля сировини відбувається тільки у вітчизняних постачальників, перевірених часом. Це дає нам змогу створювати якісну продукцію за доступною ціною.

Напишіть відгук

Вода Малиш дитяча питна негазована з народження спорт-лок 0.33л

Вода Малиш дитяча питна негазована з народження спорт-лок 0.33л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.