Вода Куяльник лікувально-столова сильногазована 6х1,5л Розгорнути

Вода Куяльник лікувально-столова сильногазована 6х1,5л

Куяльник Куяльник

Нове

Загальна інформація
Країна походження Україна
Виробник Куяльник
Вага за 9 л

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

102,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Ця лікувальна вода вже стала незамінним компонентом існування в цій забрудненій цивілізації. Особливо важливу роль вона грає для тих людей, у яких є деякі проблеми зі шлунком, наприклад, низький рівень кислотності. Також для людей, у котрих несприйняття молочної продукції, така водиця допоможе замінити кефір. Дуже важливу роль рятівника відіграє «Куяльник» у спекотну пору, наприклад, завдяки наявності у складі мінеральних солей, вона ідеально наповнює організм необхідними солями та втамовує спрагу. Регулярно вживаючи дану воду, людина зберігає водний баланс і, таким чином, не відбувається швидка втрата вологи. Лікувально-столова вода позитивним чином впливає на імунну систему людини та підтримує її на вищому рівні, наприклад, вона ефективно виводить шлаки з організму. Натуральна від природи вода «Куяльник» з легкістю допоможе позбавитися неприємної важкості у животі та результату після вживання алкоголю. 
Склад продукту
Мінеральна вода, діоксид вугдецю
Калорійність 0 ккал/100 г
Термін зберігання
360 діб при 0°С +25°С

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Об'єм1.5л

Мінеральна вода Куяльник позитивно впливає на моторику і видільну функцію шлунково-кишкового тракту, роботу підшлункової залози і печінки. Її прийом прописують при багатьох проблемах зі шлунком. Вода стимулює вироблення таких гормонів як гастрин, холецистокінін і секретин. Це необхідні для роботи шлунка речовини — вони розщеплюють жири, білки і вуглеводи.

Напишіть відгук

Вода Куяльник лікувально-столова сильногазована 6х1,5л

Вода Куяльник лікувально-столова сильногазована 6х1,5л

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.