Каша дитяча Бебі Печиво з грушами для полуденка молочна пшенична суха швидкорозчинна з 6 місяців 200г Розгорнути

Каша дитяча Бебі Печиво з грушами для полуденка молочна пшенична суха швидкорозчинна з 6 місяців 200г

Bebi Premium Bebi Premium

Нове

Загальна інформація
Країна походження Словенія
Виробник Droga Kolinska, zivilka industrija d.d.
Вага за 0.2 кг

Детальніше

Цього товару більше немає на складі

85,00 грн

Вжжжух! й ми вже

Шукаємо найдешевше

Збираємо найсвіжіше

Доставляємо найшвидше

Каша для полудня з печивом і грушами - це апетитне поєднання необхідних для активного дня білків, жирів і вуглеводів. Пшениця і печиво виступають джерелами повільних вуглеводів, які забезпечують тривале насичення. Груша перешкоджає розвитку дисбіозу кишечника, покращує обмін речовин. Продукт додатково збагачений 12 вітамінами, залізом і йодом. Може використовуватися для харчування дитини з 6 місяців.
Склад продукту
Сухе молоко 33%, пшенична крупа 27%, подрібнене печиво 19% (пшенична крупа, сахароза, вершкове масло, декстроза, рослинні масла, сухе молоко), сахароза, пюре з груші 9% (сахароза, м'якоть груші, сироп глюкози, фруктоза, вода), вітаміни (ретинолу ацетат, холекальциферол, токоферолу ацетат, тіаміну гідрохлорид, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, фитоменадион, ціанокобаламін) і мінеральні речовини (дифосфат заліза, йодид калію). Може містити сліди соєвого лецитину.
Калорійність Вказана на упаковці
Термін зберігання
Зберігати у сухому прохолодному місці. Після приготування каші відкритий пакет слід щільно закрити. Після відкриття пакування продукт слід зберігати не більше 3х тижнів

Інформація, представлена на сайті, може відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації, завжди звертайте увагу на реальний товар. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.

Дитяче харчуванняКаша

Слідуючи з останніми науковими дослідженнями і досягненням в цій галузі, ми дбайливо зберігаємо в роботі найважливіше - любов і турботу про наших маленьких споживачів. При виробництві продуктів дитячого харчування пріоритет відводиться якості і відповідального підходу, адже ми існуємо для найціннішого, що є в житті. З першого дня заснування марки Bebi Premium ми неухильно дотримуємося встановлені вимоги, щоб радувати малюків корисними і незмінно смачними продуктами. В асортимент дитячого харчування входять каші, суміші, печиво, чай і вода

Напишіть відгук

Каша дитяча Бебі Печиво з грушами для полуденка молочна пшенична суха швидкорозчинна з 6 місяців 200г

Каша дитяча Бебі Печиво з грушами для полуденка молочна пшенична суха швидкорозчинна з 6 місяців 200г

Accept

Ми використовуємо cookies, щоб впізнати вас серед багатьох інших користувачів нашого сайту. Це допомагає нам забезпечувати вас саме тією інформацією, яку ви шукаєте, а також покращувати наш сайт. Будь ласка ознайомтеся з умовами обслуговування.